info@bowentehnika.lv, tālr. +371 29275464        Atrast speciālistu!

Elpošanas grūtības, astma

Astmu man diagnosticēja pirms vairākiem gadiem, regulāri lietoju inhalatoru. Pēc 2 Bowen sesijām sajutu atvieglojumu, inhalators nebija vajadzīgs ilgu laiku. 

Anete no Rīgas

Bowen speciāliste Līga Liepa

Elpošanas grūtības un stresa izraisītas saslimšanas: Vineta (42) 3 Bowen sesijas.

Vinetai reizēm bija nopietnas elpošanas grūtības, kas saasinājās stresa situācijās, tika novērotas samaņas zaudēšanas epizodes. Vinetai tika veiktas trīs Bovena sesijas, un novēroti ievērojami uzlabojumi.  “Kā ar burvja mājienu” elpa bija kļuvusi atbrīvota un dziļāka.  Gadu vēlāk problēmas nav atkārtojušās un nervu sistēma ir daudz līdzsvarotāka un stresa noturība uzlabojusies. 

Bowen speciāliste Zane Frickausa (Liepājā) 

Manam dēlam (10 gadi) trīs gados atklāja bronhiālo astmu, regulāri bija jālieto ārstējošas zāles, bet rezultāti neuzlabojās, astmas lēkmes atkārtojās no gada uz gadu, līdz pat smagai lēkmei ar stacionāro palīdzību nokļuva pie skābekļiem un inhalācijām. Uzzinot par Bowen terapiju mēģinājām arī mēs, lielu pateicību varu teikt speciālistei Lindai Ozolai no Tukuma. Veicot  4 Bowen sesijas, manam dēliņam rezultāti uzlabojās pārsteidzoši, vairs nav jālieto ārstējošās astmas zāles, kā arī slimnīcu apmeklējumi ir aizmirsti un nav bijusi nepieciešamība tur atgriezties.

Līga no Tukuma

Bowen speciāliste  Linda Ozola