info@bowentehnika.lv, tālr. +371 29275464        Atrast speciālistu!

Galvas sāpes, migrēnas, stress

Stress, trauksme, kompleksi: Laura (40 g) 4 Bowen sesijas.

Laura cieta no stresa izraisītām problēmām, tostarp agorafobijas, panikas lēkmēm un sāpēm no kakla un plecu stīvuma. Pirmās Bowen sesijas laikā viņa bija pārsteigta par tūlītēju relaksācijas un spriedzes mazināšanas efektu tik īsā laikā. Sekoja vēl trīs procedūras, kuras, pēc Lauras teiktā, ir ārkārtīgi palīdzējušas.

Bowen speciāliste  Zane Frickausa (Liepājā)


Bowen procedūras iedarbojas ļoti konkrēti un reizē visaptveroši. Dienas daļa pēc procedūras vienmēr ir īpaša - tāda kā skaidrāka redze, mierīgāks prāts un simetriskāks ķermenis. Mēģinot atrisināt konkrētas vainas, man vislabāk palīdzēja, novēršot stipras galvassāpes. Ielaistām vainām vajag ilgāku laiku - vairākus seansus un arī manis pašas iesaistīšanos ar mierīgu prātu un atcerēšanos biežāk padzerties ūdeni.  

Ilze, 55 gadi

Bowen speciāliste  Daina Zalāne

Manam dēlam (11 gadi) skolā kandrīz katru dienu sāpēja galva, sāpes bieži ievilkās līdz vēlam vakaram. Izmeklējumos novirzes netika atrastas, neirologs ieteica pastaigas un pretsāpju tabletes, taču sāpes bija regulāras vairākus mēnešus un nepārtraukti dot tabletes bērnam nelikās labs risinājums. Draudzene ieteica pamēģināt Bowen terapiju, kas viņai bija palīdzējusi, tāpēc aizvedu dēlu uz Juglas poliklīniku. Jau pēc pirmās Bowen sesijas dēla pašsajūta uzlabojās un pēc trešās galvassāpes pārgāja pavisam.

Rita no Rīgas

Bowen speciāliste Līga Liepa


Par Bowen terapiju uzzināju pavisam nejauši un nolēmu pamēģināt, risinot paaugstināta asinsspiediena un miega traucējumu problēmas. Ļoti patika seansu rāma, mierīga un meditatīvā atmosfēra un norise. Seansu veica pieredzējis un profesionāls speciālists.  Bowen terapija noteikti sniedza pozitīvu ieguldījumu manu veselības problēmu risināšanā.

Jūlija (40 gadi) Rīgā

Bowen speciāliste Līga Liepa

Man ir ļoti saspringta ikdiena, liela atbildība, gadiem  negulētas naktis, kas rezultējās ar  dažādām veselības problēmām... no vienas pie otras. Dažādi ārsti, izmeklējumi- viss ir normas robežās. Gadu nomocījos ar asins garšu mutē, jau līdz izmisumam, bet pēc pāris Bowen seansiem, tas pārgāja uz neatgriešanos.. vēl šodien tas šķiet neticami! Tāpat ar muguras sāpēm, kas radās pēc neveiksmīgas spa masāžas un ilga pāris mēnešus- Bowen terapeite  veica "īso" programmu mugurai- burtiski pāris pieskārieni un sāpes pārgāja tai pašā mirklī. Bija arī problēmas ar olnīcu cistām (samērā regulāra problēma), arī te man palīdzēja Bowen seansi. Un nevajag iet desmit reižu, lai paliktu labāk, pietiek ar pāris seansiem un problēmas atrisinās.. es tiešām esmu pateicīga, ka esmu uzzinājusi par šādu terapiju.

Dita (35 gadi) Jelgavā

Bowen speciāliste  Linda Ozola