info@bowentehnika.lv, tālr. +371 29275464        Atrast speciālistu!

Pleca un roku problēmas

Pēc kritiena: Rasma (47 g) 5 Bowen sesijas

Pēc kritiena pastaigājoties ar suni saglabājās ierobežotība kustībās rokā un kaklā. Tas traucēja ikdienas gaitās, īpaši nodarboties ar jogu. Šī trauma ietekmēja arī emocionālo fonu, kas iestājoties rudenim bija pasliktinājies. Pašsajūta uzlabojās pēc pirmās procedūras, plecam bija nepieciešamas 4, kuras tika izpildītas ar pārtraukumiem.  Paralēli uzlabojās arī gremošana un tika novērsta saaukstēšanās pie pirmajiem simptomiem. Bija atgriezies dzīvotprieks un enerģija. 

Bowen speciāliste Zane Frickausa (Liepājā )


Divus gadus naktīs sāpēja rokas, bija diagnosticēts karpālā kanāla sindroms.

Dienā rokās jutu tirpoņu, kas traucēja strādāt – strādāju par apkopēju un sētnieci. Vakaros pēc darba sāpēja arī mugura jostas daļā. Cēlās arī asinsspiediens, bieži sāpēja galva. Jau pēc pirmās sesijas sajutos labāk, pārgāja galvas sāpes, uzlabojās miegs. Pēc otrās sesijas pārgāja sāpes rokās. Esmu ļoti pateicīga par šo tehniku, kas tik ātri uzlaboja manu veselību! Ļena (39 gadi) Rīgā.

Bowen speciāliste Līga Liepa

Man neizturami, katru dienu sāpēja plecs, nevarēju pacelt roku augšā, sāpes bija tik lielas, kas apgrūtināja pat ģērbšanos. Draudzene ieteica pamēģināt Bowen tehniku. Pēc otrās reizes jutu uzlabojumu, varēju pacelt roku uz sāniem, sāpes mazinājās. Izgāju 6 sesijas, pleca sāpes bija ļoti samazinājušās un pēc mēneša vispār pazuda, varēju pacelt roku augšā un brīvi kustināt.

Inta (61 gads) Tukumā

Bowen speciāliste  Linda Ozola


Pēc ilgiem laikiem varēju mierīgi aiziet gulēt, jo pleca trauma, kuru ieguvu neveiksmīgā autobusa sadursmē ar mašīnu, vairs neīdēja. Izgulējos, plecu nejutu un arī galva šķita daudz

skaidrāka. Jau trīs nedēļas nav radusies doma apciemot ārstu un prasīt pretsāpju injekciju.

Apmeklēju 2 sesijas. Paldies!

 Gunta 56 gadi,

Bowen speciāliste  Laura Sprukte